Cristian Loga-Negru, clujeanul care a îngrozit SUA. Și-a ucis soția cu toporul și cerea să fie OMORÂT pe loc

 

Un clujean de 38 de ani a comis o crimă oribilă în SUA, după ce și-a omorât soția, și ea din Cluj-Napoca, cu mai multe lovituri de topor.

 

Poliția l-a prins pe criminal stând deasupra trupului insangerat al sotiei sale moarte, scrie Chicago Tribune.

Clujeanul le-a spus polițiștilor să-i dea pedeapsa cu moartea pe loc, spunând că ”nu suporta sa simta pe el mirosul de sange al sotiei sale”.

 

Soția bărbatului, Roxana Abrudan, 36 de ani, s-a refugiat, miercuri seara, la un motel, dar Cristian a găsit-o, a lovit-o de mai multe ori cu un topor, a pus corpul într-un SUV închiriat și a plecat.

 

Când ofițerii l-au ajuns din urmă, Roxana Abrudan era culcată cu fața în sus și abia respiră pe bancheta din spate a SUV-ului. Avea mai multe răni deschise și adânci la cap, potrivit Poliției. Mâna ei dreaptă a fost despicată, cel mai probabil femeia încercând să se apere. Criminalul avea și el o tăietură adâncă la genunchi, cel produsă de la o lovitură de topor ratată.

 

Procurorul acestui caz a declarat că este vorba despre o crimă cu premeditare. Cristian Loga-Negru și-ar fi agresat soția imediat după nuntă, în 14 iulie. De o lună s-a mutat la o cunoștință și a cerut un ordin prin care soțul să nu se poată apropia de ea. 

 

Miercuri, 19 noiembrie, la ora 20.00, el s-a dus la motelul Super 8 din Wisconsin, unde se ascundea femeia, și i-a aplicat mai multe lovituri de topor în cap, potrivit poliției. Poliția a primit un apel telefonic de la un martor, care a observat femeia rănită, iar oamenii legii au reușit să oprească SUV -ul condus de clujean. 

 

În mașină, poliția a găsit mănuși negre, un binoclu și o cagulă.

 

Anchetatorii precizează că cei doi sunt originari din Cluj-Napoca, iar despre Cristian Loga-Negru, presa din SUA, scrie că nu are un trecut infracțional. El a mai fost căsătorit de 2 ori, de ultima soție divorțând în martie 2014.

 

Cristia Loga-Negru a fost arestat și riscă închisoarea pe viață.

Comentarii Facebook