Cristian Sima: Sunt pe o insulă. Am fugit pentru că am pierdut banii

 

Cristian Sima, brokerul acuzat că a dispărut cu banii clienților, a povestit la Realitatea TV că este pe o insulă. El a negat că ar fi furat banii, recunoscând că a pierdut 2 mioioane de euro și 2 milioane de dolari.

 

Aşa cum am declarat, am pierdut bani. Nu am plecat cu niciun ban, nu am niciun ban în niciun cont ascuns. Toate conturile sunt declarate. Toată nebunia asta aţi creat-o dumneavoastră presa. Eu am plecat pentru că eram cu presiunea ajunsă la maxim. Am pierdut cam două milioane de euro şi două milioane de dolari. Am tranzacţionat prost şi am pierdut. Îmi este frică. Îmi este frică efectiv fizic. Nu am nicio boală”, a declarat Sima, la Realitatea TV.

 

Cred că o să depună plângeri, cred că o să se aştepte la câştiguri foarte mari. Cred că vor depune plângeri. Aştept să văd fiecare cât cere”, a mai spus Sima.

 

Nebunia a început după ce, inițial, s-a bănuit că brokerul Cristian Sima ar fi fugit cu banii clienţilor, politicieni și vedete din România. Daniel Dăianu a investit 200.000 de euro, iar Irina Schrotter 100.000 de euro, a dezvăluit jurnalistul Radu Soviani.

Comentarii Facebook