Coruptie la PE! Un alt europarlamentar prins de Sunday Times. VEZI cine e - VIDEO


Jurnalistii britanici de la Sunday Times au convins un alt europarlamentar sa depuna un amenadament in schimbul unei sume de bani. Pana acum victimele au fost austriacul Ernst Strasser, slovenul Zoran Thaler si romanul Adrian Severin.

Spaniolul Pablo Zalba Bidegain, membru al Partidului Popular European si al Partidului Popular din Spania, a fost de acord sa depuna un amendament. "Unul din clientii nostri au o problema cu un punct legislativ legat de investitii. si ne-a rugat sa incercam sa introducem un amendament.  Iar termenul limita pentru depunerea lui este saptamana viitoare", a spus reporterul sub acoperire al Sunday Times europarlamentarului spaniol. Acesta urma sa primeasca osuma de bani sau sa devina membru in board-ul de consultantia ai pretinsei companii.

Zalba Bidegain si-a respectat intelegerea si dupa o saptamana a depus amendamentul.

Pablo Zalba Bidegain este membru in Comisia de Industrii a Parlamentului European, acolo unde coleg cu Gigi Becali si pedelistul Sebastian Bodu si conservatorul Sabin Cutas. Ibericul este si membru al Comisiei pentru relatia PE cu China, acolo unde este coleg cu pedelista Oana Antonescu si cu Adrian Severin, scrie realitatea.net.

Pana acum, dintre cei patru europarlamentari prinsi cu "mata-n sac" numai doi, Strasser si Thaler, si-au anuntat demisia din PE.

 

Citeste si...

Adrian Severin este acuzat ca a primit mita pentru a schimba reglementari din legislatia europeana VIDEO

Comentarii Facebook