Miercuri 6 Iulie

Coordonatorul intervenției jandarmilor de la protestul din Piața Victoriei, își cere scuze după ȘASE ZILECoordonatorulacțiunii jandarmilor din Piața Victoriei, maiorul Laurențiu Cazan, și-a cerut scuze public față de protestatarii din Piața Victoriei care au fost loviți pe nedrept.

Maiorul Laurențiu Cazan, comandantul acțiunii jandarmilor în Piața Victoriei, la protestul de vinerea trecută, a declarat, la TVR, că în zonă au fost sute de persoane violente, care acționau în planurile doi-trei, iar de această dată oamenii veniți la protest nu s-au delimitat de ele. Cazan și-a cerut scuze față de manifestanții pașnici care au avut de suferit în urma intervenției în forță a jandarmilor, conform realitatea.net.

Coordonatorul intervenției din Piața Victoriei susține că la intervenția de la protestul din 10 august au participat aproximativ o mie de jandarmi.

"Nu am avut presiune asupra mea din parte nimanui, eu am fost principalul beneficiar al informatiilor. Au fost aproximativ o mie de jandarmi care au acționat", a mai spus Laurențiu Cazan.

Comentarii Facebook