”Omul în alb” se contrazice: ”Aşa am venit îmbrăcat de acasă. Eşarfa era pentru gaze lacrimogene”


”Omul în alb” de la protestele din 10 august a spus, într-un interviu pentru kmkz.ro, că nu şi-a ales hainele special pentru protest, ci aşa plecase îmbrăcat de acasă. 

Când a fost întrebat despre eșarfă, Cătălin Paraschiv a recunoscut că voia să se protejeze împotriva gazelor. Deci a plecat sau nu de acasă pregătit pentru violenţe?

E vară, e cald, aşa am venit efectiv îmbrăcat de acasă. Eu, unul, am mizat că n-o să se întâmple nimic la acest miting, eu n-am venit că vezi Doamne se va tulbura ordinea publică. Dacă aveam o astfel de informaţie sau măcar întrezăream o astfel de atitudine, cred că mă îmbrăcam altfel. Eu, unul, am mers până în ultima secundă că de fapt n-o să fie niciun fel de intervenţie”, a spus Cătălin Paraschiv pentru kmkz.ro.

Eşarfa - s-au folosit gazele lacrimogene, avem nevoie efectiv de o protecţie şi de un fel de batistă mai mare, că nu puteam, să scot şerveţelele din 30 în 30 de secunde”, a spus Cătălin Paraschiv. 

Cătălin Paraschiv se contrazice, după ce prima dată a declarat că nu se aștepta ca protestul de vineri să fie unul violent, dar și-a luat eșarfa pentru că știa că se va da cu gaze.

Comentarii Facebook