Miercuri 24 Aprilie

Concurent UMILIT la Hell's Kitchen, varianta Master Chef de la Antena 1. I-au aruncat mancarea la gunoi... din greseala

 

Un concurent de la show-ul ”Hell’s Kitchen” de la Antena 1, îi acuză pe chef-ii Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu că l-au umilit.

 

Mihai Cristian-Csillag, un bucurestean de 20 de ani care locuieste in Oradea, a fost victima unei erori. Chef -ii i-au aruncat pur si simplu la gunoi preparatul cu care venise la casting, dintr-o greseala a organizatorilor..

 

M-am inscris la castingul pentru emisiunea Hell's Kitchen de la Antena 1 undeva prin luna mai, am urmat toti pasii stabiliti de ei. In 10 iulie am fost chemat la preselectie printr-un mesaj telefonic. Am sunat-o pe A. I. (membru al staff-ului Hell’s Kitchen, n.r.) ca sa o intreb cum se procedeaza. Mi-a zis sa-mi aleg o data: 12 sau 13 iunie. Mi-am ales 13 iunie. Mi-a zis sa vin la preselectie cu preparatul de acasa si daca e nevoie, are cuptoare cu microunde ca sa-mi incalzesc preparatul. (Credeam ca glumeste) S-a tinut la Hotel Pullman din Bucuresti. Ok, totul a fost in regula.

 

In data de 12 am plecat din Constanta spre Bucuresti ca pe data de 13 sa fiu bine-odihnit si sa-mi fac cumparaturile si preparatul gatit proaspat. (Noroc ca am avut posibilitatea asta, altfel cred ca ar fi mucegait, orele de pe drum+orele petrecute la preselectie). Ok! Pe data de 13, mi-am facut cumparaturile, am gatit, le-am impachetat si-am mers spre locatie. Surpriza mare, o gramada de oameni! O sun pe A., imi baga preparatul impachetat intr-un frigider gol pentru ca celalalt era plin cu alte preparate ale concurentilor. Il intreb pe un tip agitat care se ocupa cu "cine intra si cine iese" cat o sa dureze pana intru. Mi-a raspuns sarcastic: "10. Ai numar?" I-am raspuns: Nu, nu am numar! El: Si ce astepti? Ok. Am fost sa completez formularul si mi-a dat numar.  Ok! Astept! Si astept... ma plimb, astept! Intram si ieseam din cladire la fiecare 10 minute. Dupa 4 ore, ii vedeam mai agitati... si in plus, n-am mai vazut frigiderul acolo. Vine un tip: de ce mi-am bagat preparatul acolo? Zic: EU? Nu eu, A. mi-a bagat preparatul acolo. Vine A.: "stii, colegii mei ti-au aruncat preparatul". Eu n-am mai zis nimic, ce sa mai zic? Voiam sa plec acasa sa nu mai vad pe nimeni si nimic in cale.

 

S-au mai plimbat acolo, s-au mai agitat si au stabilit ca voi intra la producatoare in sala fara preparat, ma voi filma acasa facand un preparat cu mai multe cadre dupa care sa le trimit filmarea (ma fac si editor video). Mi-au promis ca voi avea aceleasi sanse ca si ceilalti. Vrajeala, clar! Am intrat la producatoare, mi-au pus niste intrebari sa fie puse, dupa care am mers la o tipa care mi-a pus alte intrebari, plictisita, intre timp vorbea prin mesaje si nu era atenta deloc la ce vorbeam si imi mai punea intrebari pe care mi le-a mai pus o data. Ok! Am scapat, in sfarsit! Am mers acasa atat de obosit si stresat ca si dupa o saptamana de munca intr-un restaurant muncind non-stop. Am ajuns inapoi la Constanta (unde lucrez pe perioada estivala) pregatit sa-mi pun colegii sa ma filmeze intre timp ce gatesc. Ce aiurea! Dar inainte i-am trimis mesaj lui A. daca are vreun rost sa mai fac acea filmare. Mi-a raspuns ca da. Bun!

 

Am facut filmarea, i-am trimis-o si am asteptat raspunsul. Raspunsul a fost ca am fost respins. In clipa aia am reactionat foarte grav. Am fost pe cale sa fiu concediat, am stricat o gramada de bani si cel mai important si strigator la cer, si-au batut joc de mine in ultimu' hal”, a povestit Mihai pentru WOWbiz.ro.

Comentarii Facebook