Duminica 9 August

Cluj - Elena Udrea își caută loc la cămin

 

Elena Udrea a anunțat că își caută un loc la cămin, după ce a intrat la masterul de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca. 

 

Probabil pe weekend voi sta la Cluj, o să văd dacă găsesc loc la cămin. O să fac o solicitare la secţia de Poliţie în aşa fel încât să pot să fiu şi la curs să şi semnez aici când este cazul”, a declarat Udrea, citată de RTV.

 

Elena Udrea locuieşte în Capitală, în luxosul complex rezidenţial ”La Stejarii”, construit în Pădurea Băneasa. În acea locație, cel mai ieftin apartament se închiriază cu 1000 de euro.

 

Fostul ministru al Dezvoltării a spus și ce planuri de viitor are. ”Dorinţa mea e să mă pregătesc în consiliere pastorală tocmai pentru a putea să-i spijin pe cei care au probleme de natură emoţională, spirituală, care se pot trata inclusiv prin metode religioase. Pe viitor s-ar putea să mă înscriu chiar la facultate, dar momentan m-am înscris la master, pentru a putea fi cât mai repede aproape de cei care au nevoie de sprijin. (...) În faţa morţii, nu există atei. Dumnezeu ne aduce la un moment dat în faţa lui“, explica Udrea în urmă cu o săptămână.

Comentarii Facebook