Violoncelistul Adrian Naidin cere MAI să îi curețe numele: Să facă lumină în cazul meu


Cunoscutul violoncelist Adrian Naidin a postat un mesaj pe Facebook prin care cere Ministerului de Interne să facă lumină în cazul său și să îi curețe numele, după ce acesta a cîzut de la etaj în timpul unor percheziții ale Poliției în locuința sa.


"Rog conducerea Ministerului de Interne şi pe cea a Ministerului de Justiţie să facă lumină în cazul meu şi să îmi cureţe numele pătat de angajaţii lor. (...) În dimineaţa zilei de 28 septembrie, poliţia a descins la imobilul din strada Nicolae Racota. În acest imobil există trei apartamente ale căror intrări sunt separate. După ce Poliţia l-a arestat pe cel în casa căruia au găsit drogurile a continuat percheziţia şi la celelalte apartamente. (...) Vecinii mei au explicat politiştilor că în apartamentul în care locuiesc eu se află o persoană care nu are legătură cu cel arestat. Eu doar îi plătesc chirie acelui om pentru apartamentul în care stau. Cu toate acestea domnii poliţişti au spart uşa şi au intrat peste mine. Când şi-au dat seama că au comis o mare eroare şi că ce era mai rau se întamplase deja, domnii poliţişti au dispărut de la faţa locului, nelăsând măcar un om să păzească uşa pe care o făcuseră praf. (..) Sper ca nota de plată pentru minciunile spuse despre mine să vină cât de curâand", a scris artistul pe pagina de Facebook.

Poliţia Română a confirmat, miercuri, percheziţiile efectuate la un imobil din Capitală unde locuieşte violoncelistul Adrian Naidin iar reprezentanţii instituţiei susţin că acţiunea a făcut parte dintr-un total de şapte percheziţii organizate într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

"La data de 28 septembrie, au fost efectuate şapte percheziţii la persoane bănuite că ar fi dezvoltat culturi indoor de cannabis, într-o locuinţă din Bucureşti. În urma percheziţilor, în locuinţa principalului suspect, au fost descoperite aproximativ 500 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină şi o instalaţie completă pentru cultură indoor de cannabis", se arată în comunicatul remis MEDIAFAX de Poliţia Română.

Totodată, oamenii legii confirmă că, în timpul percheziţiei la imobilul unde s-au găsit drogurile, o persoană a sărit pe geam.

"Precizăm că, în cadrul acestei operaţiuni, o persoană aflată într-o altă cameră, de la etajul 1 al imobilului percheziţionat, confom mandatului emis de instanţa de judecată, a sărit pe geam. Poliţiştii i-au acordat primul ajutor, ulterior transportându-l la o unitate medicală din Bucureşti ", se mai precizează în comunicat.

Comentarii Facebook