Cel mai socant protest din lume: injectata, fortata sa manance si rasa in cap! FOTO

 

O femeie din Marea Britanie a fost legata in lanturi si supusa celor mai absurde tratamente: injectata, fortata sa manance si rasa in cap. Totul a fost o campanie impotriva testarii cosmeticelor pe animale.

Femeia a fost legata cu o sfoara, cu lanturi la gura, o femeie a fost tarata intr-un magazin, fortata sa ingurgiteze mancarea, rasa in cap si injectata cu tot felul de substante, scrie bzi.ro.

Imaginile care parca sunt dintr-un film de groaza s-au derulat in fata trecatorilor socati de cele vazute. Tanara de 24 de ani a devenit pentru 10 ore un animal pe care se faceau teste.

Prin aceasta campanie compania Lush condamna testarea cosmeticelor pe animale. La finalul protestului organizatorii au spus: "Daca ar fi fost un animal ar fi suferit o moarte groaznica. Totul pentru un rimel scump bine facut!".

Petitie impotriva testarii cosmeticelor pe animale a avut loc si in Romania.

"Uniunea Europeana a hotarat interzicerea acestor teste in majoritatea tarilor membre, incepand cu anul 2009, insa Franta, tara de origine a celei mai mari firme producatoare de cosmetice - L’Oreal, a protestat impotriva aceste hotarari si a propus chiar anularea ei", se anunta in petitia care a adunat doar 74 de semnaturi.

Initiatoarea petitiei scria ca "daca mai multa lume ar sti ce se intampla s-ar gandi de doua ori inainte sa cumpere un produs pentru care au murit mii de animale nevinovate" si "ca durerea e la fel, indiferent daca e resimtita de om sau animal".

Comentarii Facebook