Cel mai norocos om din lume. A supravieţuit mai multor accidente şi apoi a câştigat 1 milion de dolari


A scăpat dintr-un tren deraiat, dintr-un avion fără uşă, dintr-o maşină incendiată şi apoi a caştigat 1 milion de dolari la loterie: El este cel mai norocos om din lume!

Frank Selak s-a născut în 1929 şi este profesor de muzică în Croaţia. Profesorul s-a făcut remarcat după ce a scăpat din mai multe accidente fatale. Bărbatul a scăpat cu viaţă dintr-un tren deraiat, dintr-un avion fără uşă, dintr-un accident de autobuz, dintr-o maşină incendiată, din alte două accidente de maşină şi apoi a câştigat 1 milion de dolari la loterie.

Iata o listă de accidente din care Frank a scăpat ca prin minune doar cu răni minore.

În ianuarie 1962, Selak călătorea cu trenul din Sarajevo spre Dubrovnik. Trenul a deraiat brusc şi a ajuns într-un râu îngheţat, 17 pasageri fiind ucişi. Selak a scăpat cu doar o mână ruptă şi câteva vânătăi.

Un an mai târziu, în drumul său dinspre Zagreb spre Rijeka, uşa avionului în care se afla s-a desprins, barbatul a zburat pe uşă şi a aterizat pe o căpiţă cu fan. 19 oameni au murit în accident.

În 1966, mergea cu un autobuz ce a picat într-un râu. Patru oameni au murit, dar Selak a scapat din nou.

În 1970, a reuşit să scape înainte ca o pompă defectă să îi dea foc maşinii sale.

În 1973, o altă maşină a lui Selak a luat foc, de data asta Selak pierzându-şi părul de pe faţă.

În 1995 a fost lovit de un autobuz, dar a suferit doar răni minore.

În 1996 a scăpat după ce a sărit de pe o stâncă cu maşina sa, încercând să evite un camion. A aterizat într-un copac şi a privit cum maşina sa explodează la 100 de metri de el.

În 2003 a câştigat 1 milion de dolari la loteria din Croatia. Declaraţia sa de după a fost "Ştiu că Dumnezeu m-a vegheat în toţi aceşti ani".

A refuzat să meargă în Australia să filmeze o reclama la Doritos, motivând că "nu vrea să forţeze norocul", potrivit debarbati.ro

Comentarii Facebook