Duminica 28 Aprilie

Ce trebuie să faci ca să îți păstrezi tenul mereu tânăr


Nu este suficient sa folosesti o crema dimineata si seara pentru a-ti mentine tenul tanar, trebuie sa aplici anumite creme si intr-un anumit mod pentru a preveni imbatranirea pielii.

Iată micile secrete ale unui chip tanar in pofida trecerii anilor!

Incepe din timp ingrijirea pielii

Una dintre greselile des intalnite in ceea ce priveste ingrijirea tenului este aplicarea produselor dupa o anumita varsta. Nu trebuie asteptat pana la 25-30 de ani, pentru ca, in ciuda tineretii, pielea este expusa radiatiilor soarelor, obiceiurilor alimentare nesanatoase si mediului inconjurator, in general, care afecteaza tesutul. Asadar, primul secret al unui ten tanar este incepere ingrijirii pielii dupa implinirea varstei de aproximativ 22 de ani.

Foloseste un demachiant usor

Pentru a mentine prospetimea pielii nu este potrivit un demachiant gras, uleios, care incarca tenul. De fapt, demachierea presupune exact opusul: indepartarea tuturor agentilor de pe ten, inclusiv a sebumului. Din acest motiv, este recomandat demachiantul usor, fara grasime si cu cat mai putine chimicale.

Hidrateaza-ti pielea

Dupa demachiere, hidratarea este esentiala. Daca ai tenul gras sau mixt, foloseste creme de hidratare usoare, care nu contin ulei. Daca ai tenul uscat, o crema mai dificila. Oricum ar fi hidrateaza-ti pielea. Mai mult de atat, ar trebui sa folosesti o crema de zi si una de noapte, nu aceeasi mereu. Motivul: actiunea cremei de zi este potentata de lumina, in timp ce actiunea cremei de noapte este mai eficienta in timpul somnului.

Citește mai multe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook