Ce SEMNIFICATIE MAGICA are ziua de 11.11.2015

 

Numerologii consideră că data de 11.11.2015 are o semnificație importanta.

    

11:11 este una dintre cele mai intalnite sincronicitati si din punct de vedere spiritual, 11 ar fi de fapt un semnal pe care Universul ni-l da atunci cand ne aliniem la ordinea lui, 11:11 este considerat ”"codul trezirii".

 

Numarul 11 semnifica rabdarea, spiritualitatea, sensibilitatea, intuitia, compasiunea si idealismul.

 

11:11 este in acelasi timp un semn al intalnirii dintre Flacarile Gemene, aflam via Elephan Journal. Flacarile Gemene sunt un simbol ezoteric si semnifica dragostea eterna si ideala intre doi iubiti. Intalnirea dintre flacarile gemene este considerata a fi o noua dimensiune in ceea ce priveste relatiile de iubire, pentru ca aceste relatii propulseaza cresterea individuala ajutand la evolutia umana. Tot mai mult, relatiile vor insemna o contributie la cresterea spirituala a omenirii. Persoana care reprezinta flacara noastra geamana nu va reprezenta doar cineva care ni se potriveste, ci o persoana care ne provoaca sa devenim fiinte mai bune.

 

Cand vedem 11:11, poate sa insemne si ca Flacara noastra Geamna este pregatita sa apara in viata noastra. In astfel de momente, devenim mult mia atenti la energiile subtile din jurul nostru si la firul invizibil care ne leaga pe toti si pe taoate.

 

Cel mai important, atunci cand vedem 11:11 este sa fim atenti la semnele care ne sunt transmise in acea perioada si la visele pe care le avem, scrie kfetele.ro.

Comentarii Facebook