Luni 5 Decembrie

Liderul formației Goodbye to Gravity a început să strige, din somn, pe patul de spitalLiderul formației Goodbye to Gravity, Alex Pascu, internat la spitalul Floreasca, din Capitală, i-a șocat pe medici, ieri dimineață.

Pascu este unul dintre cei șase tineri răniți în timpul tragediei de la Colectiv care încă au rămas internați la Floreasca, iar marți dimineață acesta a început să vrbească în somn.

"A deschis ochii şi a început să strige « Foc! Foc! Fugiţi, oameni!» Am înţeles că nici medicii nu şi-au putut explica această întîmplare, ştiind că pacienţii aflaţi sub sedative puternice şi morfină nu visează. Ana mi-a povestit totul în hohote de plîns. Am simţit că nu mai poate", a mărturisit pentru GSP.ro o persoană apropiată familiei Pascu.

Alex Pascu se afla pe scenă în momentul în care a izbucnit incendiul de la Colectiv, iar acum a primit aprobarea pentru a fi tranferat la un spital idn străinătate. Acesta se află în stare gravă, el suferind arsuri interne, dar şi externe, pe partea superioară a corpului.

Comentarii Facebook