Luni 30 Ianuarie

Ce au căutat românii pe internet în 2015. Vezi ce îi interesează pe internauțiSimona Halep, Daniel Cioloș și tragedia de la Colectiv se numără printre cele mai des întâlnite căutări ale românior pe Google.


Google a făcut publice, miercuri, topurile celor mai populare căutări efectuate de români pe motorul Google în 2015. Topurile căutărilor anului prezintă o imagine de ansamblu a ceea ce au căutat oamenii pe internet în 2015, oferind o perspectivă asupra celor mai importante evenimente şi trenduri ale anului, pe baza căutărilor realizate pe Google din România, scrie radardemedia.ro.


TOPUL CELOR MAI CĂUTATE PERSONALITĂŢI PE GOOGLE ÎN 2015:

Clasamentul este condus de jucătoarea de tenis română Simona Halep. În clasament urmează: Elena Udrea, Gabriel Cotabiţă, Vadim Tudor, Mihaela Rădulescu, Oana Zăvoranu, Marioara Zăvoranu, Dacian Cioloş, Robbie Williams şi Stephen Hawking.

CLASAMENTUL CELOR MAI POPULARE CĂUTĂRI PE GOOGLE, ÎN ROMÂNIA:

In acest an, este condus de jocul Pixwords. Acest top este continuat de: „rezultate bac 2015”, „Puterea destinului”, „rase de câini”, „Fast and Furious 7”, „Simona Halep”, „Eurovision 2015”, „Elena Udrea”, „calendar ortodox 2015” şi „Gabriel Cotabiţă”.

TOPUL CELOR MAI CĂUTATE EXPRESII DE TIPUL „CINE ESTE…?”:

topul condus de „cine este Dumnezeu?”. În clasament urmează „cine este Dacian Cioloş?” şi „cine este Izabela?”. Topul continuă cu: „cine este «A» din Pretty Little Liars?”, „cine este Andrei Versace?”, „cine este Sorin Câmpeanu?”, „cine este Dan Bilzerian?”, „cine este Charlie?”, „cine este Gabriel Oprea şi „cine este regele junglei?”.

CLASAMENTUL CELOR MAI POPULARE CĂUTĂRI DE TIPUL „CE ESTE…?”:

efectuate de români pe Google, în acest an, este condus de „ce este ISIS?”. Topul continuă cu „ce este diaspora?”, „ce este ebola?”, „ce este autismul?”, „ce este turmericul?”, „ce este poliomielita?”, „ce este it?”, „ce este ziua Izabelei?”, „ce este un tehnocrat?”, „ce este impozitul forfetar?”.

TOPUL CELOR MAI POPULARE EMISIUNI TV PE GOOGLE:

în România, în acest an, este condus de „Ferma vedetelor”. Această emisiune este urmată în clasamentul Google de: „Sunt celebru scoate-mă de aici”, „Românii au talent 2015”, „Insula iubirii”, „Vocea României 2015”, „Burlacul”, „Votează mireasa pentru fiul meu”, „Supermodels by Cătălin Botezatu”, „Burlăciţa” şi „X factor 2015”.

Comentarii Facebook