Ce a spus Liviu Dragnea despre scoaterea României din Uniunea Europeană

 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat dacă se dorește ca România să urmeze exemplul Marii Britanii și să iasă din Uniunea Europeană. 

 

PSD este partidul care a condus guvernul care a încheiat negocierile de aderare la UE. PSD e un partid profund pro-european și nu va accepta niciodată să se abată de la drumul european. Asta nu înseamnă că nu avem dreptul de a ne exprima dorința de a legifera, dreptul de a avea acces la liber circulație a persoanelor (n.red. care acum este liber). Faptul că suntem pro-europeni nu înseamnă că nu avem dreptul să cerem aceste lucruri”, a comentat liderul PSD.

 

Cu toate acestea, marți, deputatul PSD Cătălin Rădulescu le-a cerut demisia preşedintelui şi prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker şi Frans Timmermans. ”Eu sunt din ce în ce mai eurosceptic. Modul asta de a trata şi de a cere ca să faci cum vor ei, că ei sunt cei care hotărăsc legislaţia într-o ţară şi noi trebuie să facem cum spune Juncker sau Timmersmans este un mod greşit. Eu nu cred că este bine pentru ţările care sunt membre în comunitatea europeană”, a spus Rădulescu, devenit celebru după ce a spus că ar ieși cu mitraliera la manifestanți.

Comentarii Facebook