Caz UNIC: Doi bărbați se vor căsători cu aceeași femeie

 

Doi bărbaţi din Kenya și-au dat acordul pentru a fi soții aceleiaşi femei, caz unic în această țară.

 

Femeia în cauză este văduvă și are o relație cu cei doi bărbați de 4 ani. După ce Sylvester Mwendwa şi Elijah Kimani au aflat de existenţa celuilalt, femeia a refuzat să facă o alegere, afirmând că este ataşată în egală măsură de amândoi, scrie jurnalul.ro. 

 

Cei doi bărbați au înțeles situația și și-au dat acordul prin care se angajează să aibă amândoi grijă de eventualii copii rezultaţi, indiferent cine va fi tatăl, stabilind şi un orar în baza căruia cei doi să poată petrece timp cu femeia.

 

Fiecare va respecta ziua care i-a fost rezervată. Am decis să ne iubim şi să trăim în pace. Nimeni nu ne-a obligat să facem acest aranjament”, a declarat Sylvester Mwendwa.

 

El a spus că a discutat și cu părinții femeii, care au fost de acord cu această căsătorie, și cărora le-a dat şi o sumă de bani drept zestre, conform tradiției din Kenia.

 

Cei doi bărbați au contactat și un avocat, care le-a spus că această căsătorie ar putea fi posibilă dacă se va dovedi că poliandria (când o femeie are mai mulţi soţi) face parte din tradiţia locală.

Comentarii Facebook