Sambata 1 Octombrie

Caz INCREDIBIL în România: O femeie a fost bătută și violată până a intrat în comă, în toaleta bisericii, în ziua de Paște. Femeia a murit


Un caz revoltător s-a petrecut în ziua de Paște, când o bătrână a fost bătută și violată de un tânăr chiar în toaleta unei biserici din comuna Iveşti, judeţul Galaţi.

Potrivit anchetatorilor, femeia de 82 de ani a fost urmărită până în toaleta bisericii de un tânăr de 24 de ani din localitate, iar acolo, bărbatul a bătut-o şi a violat-o. În momentul în care a fost descoperită de soţia preotului, victima se afla în comă, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Galaţi, scrie Mediafax.

În noaptea de marţi spre miercuri, victima a murit

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat instanţei emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele agresorului care iniţial a fost cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi viol.

După ce femeia a murit, procurorii au solicitat modificarea încadrării faptei în omor calificat iar bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

S-a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, ieri (n.r. marţi). Este vorba despre un inculpat din Iveşti, în vârstă de 24 de ani, cercetat pentru tentativă la omor calificat şi infracţiune de viol săvărşite asupra unei persoane în vârstă de 82 de ani. Între timp victima a decedat. Infracţiunea s-a petrecut în toaleta bisericii din localitatea Iveşti, pe 8 aprilie, în timpul zilei. A bătut-o foarte tare, a violat-o, ea avea multiple lovituri în zona capului, a pieptului, fracturi costale, echimoze foarte multe”, a declarat presei, miercuri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.

Potrivit anchetatorilor, agresorul a mai fost condamnat în trecut în mai multe dosare de furt. Înainte de comiterea crimei, el se afla în stare de recidivă post executorie.

Comentarii Facebook