Caz de canibalism în România. Un adolescent a ucis un tânăr și a mâncat bucăți din el



Un caz șocant a avut loc de curând în localitatea Sfântu Gheorghe, din Covasna, unde un tânăr de 16 ania fost arestat preventiv, el fiind acuzat că a ucis un tânăr în vârstă de 21 de ani, cu care consumase, anterior, alcool și substanțe volatile.

Oamenii legii arată că agresorul a mutilat apoi cadavrul și a mâncat bucăți din el.

Conform unui comunicat de presă trimis, miercuri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, un adolescent în vârstă de 16 ani a fost arestat pentru 30 de zile, acuzat de omor.

Inculpatul, împreună cu persoana ,vătămată în vârstă de 21 de ani, au consumat o cantitate foarte mare de băuturi alcoolice şi substanţe volatile (prelandez) iar pe fondul unor agresiuni reciproce, inculpatul a lovit persoana vătămată cu două pietre în zona capului, aceasta decedând ca urmare a repetatelor lovituri puternice şi ulterior, inculpatul a mutilat corpul persoanei vătămate decedate folosindu-se de un ciob de sticlă”, se arată în documentul emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna.

Potrivit covasnamedia.ro, crima ar putea fi considerată un caz de canibalism, dat fiind faptul că atacatorul nu doar că a băut din sângele victimei sale, ci a și mușcat și înghițit părți din mandibula acesteia.


Comentarii Facebook