Câştigătorul de la "DANSEZ PENTRU TINE", George Boghian, se mută la Mama Natură


George Boghian, tânărul orfan care a câştigat concursul "Dansez pentru tine" alături de Roxana Ionescu, îşi va petrecere sărbătorile de iarnă acasă al pertenera sa.

George a câştigat în cadrul show-ului, marele premiu în valoare de 60.000 de euro, bani cu care are de gând să-şi cumpere o locuinţă.

"Este pentru prima dată când iau locul întâi într-o competiţie şi primesc şi altceva în afară de o diplomă. Nu mă aşteptam, nu aveam încredere în mine. Abia acum, la sfârşit, am început să am", a povestit George Boghian, marele câştigător al emisiunii Dansez pentru tine, pentru Click, la o zi după ce a câştigat concursul.

George Boghian a sărbătorit întreaga noapte câştigarea trofeului emisiunii şi a marelui premiu de 60.000 de euro.

"Aici mi-am făcut adevăraţi prieteni, ei sunt, pentru mine, ca o familie. Din acest punct de vedere, îmi pare rău că s-a terminat concursul pentru că nu o să-i mai văd. Sper, totuşi, să ţin legătura cu Roxana, Cocuţa şi Monica", mai spune George.

Întrebat ce o să facă cu banii, George a răspuns:"Toată viaţa mi-am dorit o cameră a mea. Nu am avut până acum pentru că o împărţeam cu alţi copii din centrul de plasament. Cu banii de la Dansez vreau să-mi iau o locuinţă. Nu contează dacă e casă sau apartament, câte camere are sau unde e plasată. Important e să am camera mea. E tot ce vreau. O să-i pictez singur pereţii. De altfel, tot ce-mi doresc în acest moment este să pictez un tablou", adaugă George, potrivit Realitatea.

Roxana Ionescu i-a făcut o surpriză partenerului ei şi l-a invitat pe acesta să se mute la ea şi să petreacă sărbatorile cu familia ei.




Comentarii Facebook