Brad Pitt și Angelina Jolie și-au surprins vecinii din Anglia. Vezi ce gest a facut cuplul de la Hollywood


Cuplul de actori americani, Brad Pitt și Angelina Jolie, le-a făcut o surpriză vecinilor lor din Surrey, sudul Marii Britanii, la plecarea lor din acea comunitate.

Cei doi au locuit timp de câteva luni în Anglia, perioadă în care Angelinaa participat la filmările peliculei "Maleficent", iar Brad Pitt a filmat pentru producţiile "The Counselor'" şi "World War Z".

Potrivit unei surse citate de publicaţia The Sun, cei doi actori au dorit să mulţumească vecinilor din Surrey pentru buna primire pe care le-au făcut-o şi au ales să ofere tuturor cartofi şi peşte.

"Cuplul Jolie-Pitt a avut parte de mult ajutor din partea vecinilor britanici, iar Brad a început chiar să se poarte ca un britanic adevărat. Participa la treburile casei - sorta rufele pentru spălat, avea grijă de mica grădină a casei şi călca rufe - ca un britanic sadea. Nimic nu părea să îi facă mai multă plăcere ca treburile casei, în care îi angaja şi pe cei mici", au povestit mai mulţi vecini ai celor doi actori pentru publicaţia britanică.


Brad Pitt și Angelina Jolie sunt împreună de 7 ani și au 6 copii, dintre care 3 sunt adoptați.



Sursa: Mediafax

Comentarii Facebook