BOR se teme de eșecul Referendumului? Ce i-a îndemnat patriarhul Daniel pe enoriași după slujba de duminică



Patriarhul Daniel a făcut un ultim apel la vot către enoriași, chiar în finalul liturghiei oficiate duminică în Catedrala Patriarhală.

Astfel, în cuvântul de la finalul Liturghiei oficiată duminică în Catedrala Patriarhală, Părintele Patriarh Daniel le-a transmis celor prezenți la slujbă: „Cei care nu aţi fost până acum la vot vă rugăm să mergeţi ca să nu fie prea târziu".

Șeful Bisericii Ortodoxe a reamintit că a votat sâmbătă şi i-a îndemnat pe credinicoşi să-şi exercite acest drept.

Vă îndemnăm să mergeţi la vot şi să aveţi această onoare, să arătaţi libertatea şi dreptul acesta, să primiţi binecuvântarea lui Dumnezeu pentru toată lucrarea cea bună. Să trăiţi întru mulţi ani", a spus Patriarhul Daniel, potrivit Basilica.ro.

Totodată, acesta a vorbit despre referendum și în finalul omiliei sale duminicale rostite după citirea textului evanghelic.

Şi ieri am încurajat pe credincioşi să meargă la votul dedicat familiei şi am spus că participarea la vot este un drept, o onoare şi o binecuvântare. Astăzi repetăm aceleaşi cuvinte şi explicăm că această binecuvântare este o binefacere pentru familie şi pentru popor", a spus patriarhul.

Comentarii Facebook