Marti 29 Noiembrie

Liberalul Mihail Neamţu le cere oamenilor să voteze: Vin din viitor şi viitorul nu arată foarte bine - VIDEO

 

Liberalul Mihail Neamţu susține că el vine din viitor și că viitorul nu arată foarte bine, îndemându-i pe pe oameni să meargă să voteze la referendumul pentru redefinirea familie.

 

Am fost în San Francisco, am fost în Los Angeles, am fost să mă închin şi la moaştele Sfântului Ioan Maximovici şi totuşi în acea lume unde există oameni care stau drept în faţa lui Dumnezeu se produc schimbări radicale. Despre aceste schimbări radicale vreau să vă vorbesc. Cu alte cuvinte, iubiţi credincioşi, vin din viitor şi am o veste nu tocmai bună. Viitorul nu arată foarte bine, dacă noi nu ne implicăm, pentru că astăzi după ce experimentele dureroase ale comunismului au sfârşit, (...), unii ideologi s-au gândit să nu mai atace frontal această problemă, ci s-o atace indirect. Nu se mai ocupă de mijloacele de producţie, aşa cum erau înţelese odinioară, ci se ocupă de distrugerea unor instituţii organice care nu au nevoie de existenţa statului ca să funcţioneze, cea mai importantă instituţie fiind familia", a afirmat Mihail Neamţu, membru al organizaţiei PNL Sector 1.

 

Iată-ne acum la 30 de ani de la Revoluţie când ideea de libertate de expresie e contestată. Ori ce este, iubiţi credincioşi, dacă nu un exerciţiu de libertate. Ce anume au avut în minte tinerii de la Timişoara, Lugoj, Arad, Sibiu, Cluj şi Bucureşti între 17-21 decembrie 1989 dacă nu libertatea. De ce am vrut să scăpăm de regimul odios al lui Nicolae Ceauşescu dacă nu să fim liberi să ne învăţăm copiii valorile noastre creştine în şcoli şi în spaţiul public ca şi acasă. Ori astăzi ni se spune că un asemenea exerciţiu de libertate e de fapt un exerciţiu, atenţie, de discriminare", a completat liberalul în discursul său.

 

Mihail Neamţu este încrezător că referendumul va trece.

 

Cred până la capăt că românii vor ieşi la vot. Probabil că vom face ca întotdeauna o biruinţă să fie cu palpitaţii şi cu multe semne de întrebare. Şi dacă vor pierde şi dacă vom câştiga avem un singur lucru de făcut de astăzi înainte - să punem sămânţă în sufletele tinerilor, să începem să ne asumăm rolul şi de sămănători dar şi de pescari de oameni.

 

Isus Hristos ne-a chemat să fim pescari de oameni. Nero, care era împărat astăzi, a ajuns un nume de câine. Petru, care era un nume de pescar, a ajuns un nume important în atâtea catedrale. Dacă vom fi serioşi cu această chemare a Mântuitorului şi ne vom chema şi astăzi pe noi înşine pescari de oameni, vom da câteva telefoane, vom posta pe Facebook câteva mesaje, vom fi mărturisitori ai credinţei noastre, fără să jignim pe nimeni, şi Dumnezeu de va răsplăti şi ne va binecuvânta în abundenţă. Amin”, a conchis Neamţu.

Comentarii Facebook