Boc isi apara blondele: Cynthia Curt are doctoratul! De aceea am trimis-o consul general la Barcelona


Premierul Emil Boc sustine ca a trimis-o pe Cynthia Curt consul general la Barcelona pentru ca are pregatirea necesara.

"Daca va veti uita la CV-ul pe care il are, veti putea observa ca are doctoratul in relatii internationale, adica exact in domeniul in care lucreaza, faptul ca este cadru didactic universitar, experienta de consilier de stat de mai bine de doi ani de zile, specialist in drept, cred ca sunt argumente mai mult decat suficiente pentru a ocupa o pozitie in acest domeniu", a afirmat premierul in direct la TVR 1.

Emil Boc a fost intrebat de moderatorul emisiunii, daca Curt nu ar fi trebuit sa absolve Institutul Diplomatic. "A facut si un curs special pentru acest lucru, dar titlul de doctor in relatii internationale este cu mult peste absolvirea unei scoli de acest fel", a declarat Boc.

"O persoana care a lucrat si lucreaza 12, 14 sau 16 ore intr-un cabinet, fiind o persoana in care trebuie sa ai incredere, pentru ca acolo se lucreaza cu documente foarte importante, nu are niciun fel de beneficiu nici salarial, nici de alta natura, cred ca trebuie privit exact asa cum este si nu implica niciun fel de solutii financiare care sa te duca dincolo de ceea ce se poate primi ca functionar public", a mai spus Boc.

Cynthia Curt a fost asistenta lui Emil Boc in cadrul Facultatii de Stiinte Politice si Administrative a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj si a fost numita pe rand, cu sprijinul actualului premier, subprefect de Cluj in perioada 2005-2008, iar apoi din ianuarie 2009 consilier de stat in cadrul Executivului.

Inainte de a fi numita consul general al Romaniei la Barcelona in locul lui Radu Ionescu, Curt a ocupat functia de presedinte al Consiliului National de Integritate.

 

Citeste si...

Clujeanca Cynthia Curt, "blonda lui Boc", vaneaza posturi "grele" la Bucuresti

Clujeanca Cynthia-Carmen Curt a fost numita consul general al Romaniei la Barcelona

Comentarii Facebook