Duminica 28 Aprilie

Boc: Eu si presedintele am avut informatii gresite referitoare la proiectul legii sanatatii si la doctorul Arafat


Premierul Emil Boc a declarat, marti, la emisiunea "Sub semnul intrebarii", difuzata de B1 TV, ca el si presedintele au avut informatii gresite referitoare la proiectul legii sanatatii si la doctorul Raed Arafat.

"Au fost unele informatii gresite pe care le-am avut atât presedintele cât si eu cu privire la acest subiect, dar viata merge inainte si le vom discuta pe parcurs. Informatii cu privire la legea sanatatii, la anumite aspecte cu privire la vechiul proiect al legii sanatatii", a declarat Emil Boc.

"Retragerea s-a facut din cauza unor informatii nu tocmai corecte. (...) Pe unele aspecte n-am avut cea mai buna informatie, inclusiv situatia cu doctorul Raed Arafat, si intre presedinte si Raed Arafat, si intre mine si Raed Arafat", a mai precizat premierul.

Boc a declarat ca Raed Arafat este "omul potrivit". "E un om dedicat in integralitate, 100%, profesiei si profesionalismului. si cred ca si din atitudinile lui din aceste zile s-a vazut ca n-a intrat in ninciun fel de joc politic si a ramas acelasi sustinator al sistemului si al crezului intr-un sistem de urgenta care salveaza vieti in România, fiind un profesionist de urgenta", a mai spus premierul.


Comentarii Facebook