BMW-ul Regelui Mihai I, scos la licitaţie

 

BMW-ul care a aparţinut Regelui Mihai I va fi scos la licitaţie pe 26 august în cadrul primei Licitaţii de Maşini de Colecţie, un eveniment organizat de casa de licitaţii Artmark, scrie realitatea.net

Modelul BMW 760Li a fost limuzina oficială cu care Regele Mihai I a făcut mai multe călătorii în ţară şi în străinătate. starea maşinii este excelentă. Bolidul poate atinge viteza de 250 km/h, având un motor V12 de 5972 cmc şi 439 CP. În plus, are toate sistemele de siguranţă şi confort, inclusiv sistem de navigaţie, televizor, frigider. Preţul de pornire este de 12.000 de euro.

Un alt automobil pentru care vor licita foarte mulţi pasionaţi de automobilism este monopostul Ferrari F399 condus de Michael Schumacher la mondialele din 1999. În acel an, bolidul a adus casei din Maranello titlul mondial la constructori. Exemplarul este în stare excelentă, nu rulează pe şosea, şi este construit pe un şasiu de carbon, având o greutate de 606 kg, lungimea de 4,38 m şi înălţimea de numai 96 cm. Monopostul dispune de toate elementele de suspensie, roţi independente cu bare stabilizatoare activate de tiranţi, sistem de frânare, de asemenea, independent pe fiecare roată, cu discuri de carbon şi de un sistem de propulsie controlat de o cutie de viteze secvenţială cu 7 trepte, amplasată longitudinal. Preţul de pornire este de 125.000 de euro.



Comentarii Facebook