La 15 ani au avut o nuntă ca în FILME de 100.000 de EURO cu maşini de LUX şi rochie de mireasă Channel de 28.000 EURO VIDEO


O nuntă între doi puşti de 15 ani, din zona Banatului a făcut ravagii. Rochii scumpe, maşini luxoase şi băuturi fine au fost regulile de bază ale unei petreceri de 100.000 de euro.


Misalba, nepoata unui bogatas din clanul Cirpaci, supranumit şi "Ministrul de Finante", s-a măritat cu Elisei, un băiat dintr-un neam înstărit.


Tinerii au doar 15 ani, şi nu s-au căsătorit oficial la Primărie si biserică, ci doar după regulile comunităţii.

Mireasa a strălucit într-o rochie Chanel de 28.000 euro, comandata la Paris cu un guler ca al Mariei Stuart, în timp ce soţul ei, Elisei care este moştenitorulul unei averi fabuloase, şi-a ales un costum crem de 11.000 euro adus special de la Londra şi a coborat în poarta fetei direct dintr-un Maybach.

"Vă mulţumesc ca ati venit sa ma filmati ca pe Gigi Becali. Nu am nicio emotie. Asta este pentru nora care am luat-o, o nora cu mare valoare", a spus bunicul mirelui Grado Carpaci.

La nuntă au fost invitaţi să cânte Adi Minune, Nicolae Guţă, Florin Salam şi Dan Bursuc.

Invitatii s-au delectat apoi cu 18 purcelusi de lapte si un vitel la protap, plus delicatese care sa mearga la sampania de pret.

 

Sursa: Pro TV

Comentarii Facebook