Blick a blocat comentariile la articolul care prezenta Clujul ca un oras din Africa, fara apa si curent

 

Blick a blocat comentariile la articolul aparut miercuri, in care Clujul era prezentat ca un oras din Africa, fara apa si curent. Zeci de romani, in special clujeni, au scris pe site pentru a-si exprima nemultumirea.

 

Ultimul comentariu a fost al Lucianei Luiza Marcu, care le-a scris elvetienilor ca articolul este rau intentionat si ca in Cluj lucrurile stau diferit. "Unde ati facut pozele alea? Nu e corect ce ati facut si ar trebui sa stergeti imediat articolul! Am trait in Cluj aproape 6 ani si am petrecut cea mai frumoasa perioada din viata mea! Clujul este un oras cultural, nu un trib aborigen unde electricitatea si apa sunt un lux! O sa fiti dati in judecata pentru acest articol, deoarece nu e corect si ati pus Romania si Cluj intr-o lumina negativa", a mai scris Luciana. 

 

Mesajul ei a fost precedat de doua postari facute chiar in timpul meciului dintre CFR Cluj si FC Basel. "Cluj - Basel 2:0! this is the right picture!!! :)))))", a scris Ionut Sendroiu, iar Flavius din Cluj a adaugat "CFR Cluj 2-1 bASEL! Mach ein foto zu der Tabelle;)". 

 

Aceste postari, dar si alte cateva zeci i-au determinat pe cei de la Blick sa blocheze discutiile.

 

Revolta publica a pornit de la un articol scris miercuri in ziarul Blick, unde Clujul este prezentat ca un oras plin de drogati, betivi si someri, care poate fi asemanat cu unul din Africa de Sud, plin de cocioabe si oameni care traiesc intr-o saracie lucie.



Comentarii Facebook