Bill Gates spune care este viitorul în tehnologie: Va spulbera ideea de computer



Fondatorul companiei Microsoft, Bill Gates, a dezvăluit care va fi, în opinia sa, următorul pas înainte în ceea ce privește dezvoltarea tehnologică.

Miliardarul susține că noul trend îl vor acapara computerele cu mai multe ecrane, care pot vedea, vorbi și asculta ce spun utilizatorii, oferindu-le mai multă libertate în modurile de utilizare.

Cred ca lucrul care va schimba lumea computerelor va fi abilitatea acestora de a vedea, de a vorbi, de a asculta. Aceste lucruri vor face totul să progreseze. În loc să lucram la un singur ecran, vom avea mai multe ecrane, ne vom putea mișca, vor putea să lucreze mai multe persoane în același timp. Ideea că un computer este doar o tastatură și un ecran va fi spulberată”, a spus Bill Gates în cadrul unui interviu.

Întrebat dacă există un gadget pe care ar fi trebuit să îl avem până acum, dar încă nu există, Gates a răspuns: ”Mă gândeam că oamenii vor folosi scrisul de mână mai mult pe tablete. Cred că acesta oricum o să fie tot mai des întâlnit în curând, dar în așa fel încât totul să fie confortabil și mărimea să fie potrivită. Majoritatea oamenilor încă folosesc hârtia pentru a scrie, dar software-ul care îți recunoaște scrisul și hardware-ul care să îl asocieze sunt în dezvoltare. Tabletele ”hârtie” sunt următorul pas

Comentarii Facebook