Mitică Dragomir și-a pregătit revenirea. Va avea o emisiune la TV



Fostul președinte al Ligii profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, are deja plănuită o revenire a carierei. ”Oracolul din Bălcești” lucrează deja la un nou proiect, precizând că din primăvară va avea o emisiune TV.

Mitică Dragomir a anunțat că lucrează la această emisiune de tip talk-show încă de când a aflat că nu va mai conduce LPF.

"Am mai multe oferte, sunt nişte discuţii cu mai multe televiziuni şi în acest moment le analizez. Sunt pregătit să fac asta şi cred că o să fie ceva ce nu s-a mai făcut până acum în televiziunile din România. Să vedem, sper să mă pun de acord cu cineva, iar dacă una dintre părţi nu va fi mulţumită, sunt pregătit să-l fac singur. Pregătesc talk-show-ul pe care apoi o să-l vând către televiziuni", a declarat, pentru DUMITRU DRAGOMIR pentru Ring.

Dragomir mai vrea să se implice și în vânzarea drepturilor TV ale Ligii I.

"Văd că acum se gândesc să vândă drepturile către televiziuni pentru că vechiul contract este în prag să expire. Dacă vor să îi ajut, îi voi ajuta cu mare plăcere. Am auzit că ar vrea TVR-ul să intre la licitaţie, dar nu cred. Ăia nu au după ce bea apă, darmite să cumpere meciurile din Liga I!", mai spune fostul președinte al LPF.

"Cred că Gino Iorgulescu continuă ceea ce am făcut eu la LPF şi bine face. A declarat că a găsit mici probleme acolo în urma auditului pe care l-a făcut, dar sunt rezolvabile. Peste tot sunt probleme, dar când eram eu la ligă totul funcţiona ca uns", a mai spus Dumitru Dragomir.

Comentarii Facebook