Bianca Drăguşanu dă de pământ cu Adrian Cristea: Era de o gelozie excesivă, nu mă lăsa să ies din casă


Bianca Drăguşanu îşi acuză fostul iubit, pe Adrian Cristea, că încercă să-i controleze cariera.

După despărţirea de fotbalistul Adrian Cristea, Bianca Drăguşanu şi-a găsit alinarea în braţele prezentatorului TV, Victor Slav. Vedeta este foarte mulţumită de noua relaţie pe care o caracterizează ca fiind "minunată".

Bianca a declarat că se simte mult mai bine în noua relaţie mai ales după ce a scăpat de scenele de gelozie ale fotbalistului.

"De când am o relaţie cu Victor, parcă sunt o altă persoană. M-am regăsit, ma simt bine, mă duc oriunde, fără să fiu nevoită să dau explicaţii, aşa cum o făceam când eram iubita lui Cristea. Cu el, ajunsesem să refuz toate job-urile pe care le aveam prin cluburi, pentru că Adi nu era de acord. Era super nervos dacă mă duceam la o prezentare de modă în care trebuia să apar în lenjerie intimă sau dacă eram MC la vreo petrecere în alt oraş. Era de o gelozie excesivă, nu mă lăsa să ies din casă", a spus Bianca Drăguşanu, potrivit realitatea.net.

"Adi nu înţelegea independenţa femeii, vedea lucrurile din prisma omului care stă în cantonament prea mult şi iubita lui se ocupă cu altceva. Indiferent cât i-aş fi explicat, el o ţinea pe a lui. Nu vroia să mă înţeleagă. Era un băiat bun, însă situaţiile de genul acesta te macină", a mai dezvăluit fosta iubită a "Prinţului".

Drăguşanu vorbeşte numai la superlativ despre Victor Slav şi spune că este omul care i-a acordat cea mai multă încredere.

"Deşi suntem doar de doua luni împreună, eu şi Victor putem să ne spunem absolut orice. Acum că sunt şi reporter, mă ajută şi ma susţine. În plus, la job-urile pe care le am în cluburi nu mă bănuieşte de nimic necurat ca Adi, din contră, vede lucrurile clar! Victor este un tip matur, cu o gândirea sănătoasă! Avem o relaţie minunată", a conchis Bianca Drăguşanu.


Comentarii Facebook