Miercuri 24 Aprilie

Becali ar putea ajunge din nou în Parlament. Vezi cine îl ajută


Doi senatori au venit cu o propunere interesantă care îi vizează pe deținuții din România care au studii superioare sau experiență parlamentară.

În urma unor vizite în penitenciarele din România, printre care și Jilava, unde se află Gigi Becali, senatorii Constantin Popa și Steliana Miron au venit cu ideea unui proiect care să le dea o șansă deţinuţilor cu studii superioare sau celor care au experienţă parlamentară, care au regim deschis sau semi-deschis.


Printre deţinuţii care se vor putea bucura dacă ideea senatorilor va fi pusă în practică îi putem enumera pe Victor Babiuc, fost deputat şi ministru, Emil Cuteanu, fost secretar de stat şi Gigi Becali fost euro-deputat şi deputat, scrie Libertatea.ro.

"Am fi dispuşi să facem o solicitare către Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), în care să cerem o situaţie cu deţinuţii aflaţi în regim deschis sau semi-deschis de detenţie, care au studii superioare sau care au activat în Parlament. Vrem să îi angajăm la birourile noastre parlamentare, cu contract de prestări servicii. Prin aceasta vrem să oferim o şansă oamenilor care pot să contribuie nu numai la actul legislativ, ci şi la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă din penitenciare, prin experienţa lor", au declarat senatorii Constantin Popa şi Steliana Miron.

Comentarii Facebook