Bateriile care au cucerit internetul! Îți încarcă smartphone-ul în 5 minute



Smartphone-urile devin din ce în ce mai performante, însă durata bateriei este o mare problemă care nu pare să fie rezolvată prea curând, motiv pentru care bateriile externe devin tot mai populare.

Din această gamă de accesorii fac parte şi noile creaţii ale celor de la Power Practical. Poartă numele de Pronto şi sunt disponibile în două versiuni, Pronto 5 şi Pronto 12. Cea mai mare diferenţă între cele două, dacă nu era evident din imaginea de mai sus, ţine de acumulatorul pe care îl integrează. Pronto 5 se limitează la 4500 mAh, aproximativ 3 încărcări complete de iPhone 5, în timp ce Pronto 12 face saltul până la 13500 mAh, mai mult de 9 încărcări complete ale smartphone-ului Apple, potrivit playtech.ro.

Pronto 12 mai are și un alt avantaj, în afara de cele două USB-uri, acetsa mai vine și cu un port special de 12 V, care ajută la încărcarea gadget-urilor mai marei, precum aparate DSLR sau chiar laptop-uri.

Creatorii bateriilor au pornit o cmapania de finanțare pe Kickstarter, unde au deușit deja să depășească cu peste 40.000 de dolari suma țintită (50.000$).

Astfel, în scurt timp cele două baterii vor deveni produse de serie.

Comentarii Facebook