Basescu e deceptionat de PDL: Partidul nu obtine nici 25% la alegeri


Presedintele Traian Basescu s-a declarat dezamagit de PDL, mentionand ca partidul nu va obtine nici macar 25% la alegeri, daca nu isi elimina coruptii din partid.

"Daca nu isi vor corecta atitudinea fata de actele de cotruptie, PDL are sansa sa nu ia nu numai 30%, nici 25%. Sunt pregatit sa respect votul electoratului. UDMR ar fi o forta. PDL nu va rupe alianta cu UDMR", a spus Basescu.

"Nu ma asteptam la scandalul de coruptie de la PDL Cluj, cu cazul primarului Apostu. Sunt informatii ca acolo se intampla ceva in neregula de sase luni. Sunt informatii si despre alte judete. Asta nu inseamna ca cineva se duce si ii avertizeaza sa fure mai cu grija ca se stie", a declarat Basescu.

Basescu s-a dat ca exemplu pe el, adaugand ca in 2002 le-a impus consilierilor locali si primarilor PD sa aleaga intre afaceri si functiile publice. "Au plecat peste 100 de consilieri si nu mi-a fost bine in fata celor carora le-am propus, pentru ca a fost o oarecare disputa sa introducem aceasta reglementare. Ei, cat de mare este diferenta de la cum era PD atunci si care e comportamentul lui acum, daca au ajuns la spagi. Pentru mine sunt o mare deceptie", a mai spus presedintele Basescu, la TVR.

Comentarii Facebook