Băsescu atacă dur trustul Intact: Băsiști sau nu, nu mai cumpărați produse care își fac reclamă la Antena 3


Fostul președinte Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa posturilor de televiziune Antena 3 și Antena 1, aflate în plin scandal după ce ANAF le-a cerut să se mute din clădirea în care își desfășoară activitatea.

Directorul Antena 3, Mihai Gâdea, le-a cerut telespectatorilor, săptămâna trecută, să nu schimbe postul în timpul reclamelor, deoarece costurile mutării în altă clădire sunt foarte ridicate și au nevoie de tot ajutorul posibil.

Totuși, Traian Băsescu i-a îndemnat atât pe susținătorii săi cât și pe cei care nu sunt ”băsiști” să nu mai cumpere produsele care își fac reclamă la Antena 3 și Antena 1.

Nu mai cumpăr produse care îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1!
Familia mea a fost un consumator constant al produselor cosmetice LOreal, al produselor lactate Zuzu produse de Albalact şi al medicamentului Strepsils. Pentru că îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1, băgînd bani în buzunarul turnătorului Voiculescu, noi toţi am hotărît să nu le mai cumpărăm.
Dacă sunteţi “băsişti“, atît de atacaţi şi pe nedrept dispreţuiţi de oamenii turnătorului Voiculescu doar pentru că nu-l adoraţi pe turnător şi clica lui, vă rog să nu mai cumpăraţi aceste produse.
Şi chiar dacă nu sunteţi “băsişti“, cu siguranţă puteţi înlocui aceste produse cu altele la fel de bune, dar care nu bagă bani în buzunarul turnătorului Voiculescu şi al clicii lui de la Antena 3.
Vă mulţumesc.”, a scris Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook