Băsescu a fost în vizită la Elena Udrea: Încerc să o conving că nu am abanadonat-o



Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, marți seară, la B1 TV, că a fost să o viziteze pe Elena Udrea, aflată în arest la domiciliu, precizând că încearcă să o convingă că nu a abandonat-o.

În toată perioada asta de când îi e foarte greu să ştiţi că sunt unul care vorbeşte cu ea în fiecare zi, mă duc la ea în arest, am fost la ea acasă, în arestul la domiciliu. Am nimerit când erau avocaţii, dar asta e...”, a declarat Traian Băsescu.

"Încerc să o conving că n-am abandonat-o. Mâine se judecă arestarea, nu vreau să fac niciun comentariu despre dosar. Nu fac niciun comentariu despre dosarele ei pentru că îi fac rău şi nu vreau să îi fac rău", a continuat Băsescu.

El a mai subliniat faptul că are încredere în Justiție, menționând că Elena Udrea ”e un om care nu minte”.

"Vă pot spune ca un om care a investit enorm în Elena Udrea, a spus ce ştie şi ce crede, e un om care nu minte. Nu exclud că eu însumi am ieşit uneori la pupitrul Cotroceniului, am avut o analiză şi după trei luni m-am trezit că nu e corectă, am rectificat şi m-a ciomăgit presa. Categoric nu minte, dar se poate înşela ca orice om", a mai spus fostul șef de stat.

Comentarii Facebook