Marti 9 August

Atacul virulent al lui Tudor Chirilă, la adresa alianței de guvernare PSD-ALDE: E cel mai negru moment al Romaniei...Artistul Tudor Chirilă a transmis un mesaj dur la adresa guvernării PSD-ALDE, privind modificările pe care aceștia le fac la legile Justiției.

Chirilă spune că acesta este cel cel mai negru moment al Romaniei dupa mineriadele lui Iliescu.

"Nu mai e nicio indoiala ca hotii si ticalosii s-au hotarat sa ingenuncheze aceasta tara. Daca aceste legi trec in forma actuala nu ne mai ramane decat sa iesim din Uniunea Europeana si, sincer, cred ca asta este visul ascuns al PSD-ALDE.

Daca nici acum nu intelegem ca un grup infractional organizat incearca sa paralizeze mecanismele de functionare ale unui stat democratic suntem probabil inconstienti.

Daca nu intelegem ca aceste modificari vor afecta pe termen mediu si lung orice forma de antreprenoriat, orice initiativa economica independenta si ca se va perpetua la scara macro eterna ascensiune profesionala pe criterii politice si de trib, suntem inconstienti.

Daca nu intelegem ca domnia spagii si a lui "eu ce am la afacerea asta" vor deveni litera de lege, daca nu intelegem ca fara voia LOR nu se va mai misca nimic in Romania suntem pierduti.

Este probabil cel mai negru moment al Romaniei dupa mineriadele lui Iliescu. Va dati seama ca de la ordonanta 13 incoace acesti talhari nu au facut altceva decat sa se regrupeze si sa ticluiasca aceste modificari legislative pe care le voteaza la kilogram si fara dezbatere?", a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook