Duminica 25 Septembrie

”Asasinii” lui Dragnea erau recuperatori din Brazilia

 

”Asasinii” lui Dragnea ar fi recuperatori de bani veniți din Brazilia, care ar fi venit în primăvara anului 2017 la București pentru a discuta cu liderul PSD.

 

Motivul ar fi fost, evident, recuperarea unor sume de bani pe care Liviu Dragnea le-ar fi împrumutat de la ei. Potrivit acelorași surse, cei 4 s-ar fi temut că nu își vor mai primi banii, ca urmare a numeroaselor scandaluri în care e implicat Dragnea, scrie realitatea.net.

 

Se pare că la acea vreme ar fi fost anunțat ministrul de Interne.

 

Pentru a clarifica aceste noi informaţii, Realitatea TV a făcut o solicitare către Ministerului de Interne, iar instituția a răspuns că ”la nivelul conducerii M.A.I. nu există astfel de informații” și că situațiile prezentate nu sunt ”în competența de soluționare a ministrului sau a conducerii ministerului”. Totodată, MAI precizează că tipul faptelor la care se face referire intră în competența de cercetare și soluționare a unităților de parchet. 

 

Presupusele legături ale lui Liviu Dragnea cu Brazilia au apărut într-o serie de anchete Rise Project.

 

Liderul PSD este suspectat că ar fi folosit bani proveniți din afaceri corupte din România ca să-şi cumpere proprietăți pe plaja din Cumbuco, la 30 de kilometri de Fortaleza, capitala statului Ceara.

 

În martie 2018, Rise Project a scris că brazilienii au inițiat ancheta după ce procurorii din România au luat legătura cu ei. Potrivit unui procuror federal, cererea de asistență judiciară a venit, pe 25 iulie 2017, din partea Ministerului Public și a Poliției din România. 

Comentarii Facebook