”Asasinii” lui Dragnea erau recuperatori din Brazilia

 

”Asasinii” lui Dragnea ar fi recuperatori de bani veniți din Brazilia, care ar fi venit în primăvara anului 2017 la București pentru a discuta cu liderul PSD.

 

Motivul ar fi fost, evident, recuperarea unor sume de bani pe care Liviu Dragnea le-ar fi împrumutat de la ei. Potrivit acelorași surse, cei 4 s-ar fi temut că nu își vor mai primi banii, ca urmare a numeroaselor scandaluri în care e implicat Dragnea, scrie realitatea.net.

 

Se pare că la acea vreme ar fi fost anunțat ministrul de Interne.

 

Pentru a clarifica aceste noi informaţii, Realitatea TV a făcut o solicitare către Ministerului de Interne, iar instituția a răspuns că ”la nivelul conducerii M.A.I. nu există astfel de informații” și că situațiile prezentate nu sunt ”în competența de soluționare a ministrului sau a conducerii ministerului”. Totodată, MAI precizează că tipul faptelor la care se face referire intră în competența de cercetare și soluționare a unităților de parchet. 

 

Presupusele legături ale lui Liviu Dragnea cu Brazilia au apărut într-o serie de anchete Rise Project.

 

Liderul PSD este suspectat că ar fi folosit bani proveniți din afaceri corupte din România ca să-şi cumpere proprietăți pe plaja din Cumbuco, la 30 de kilometri de Fortaleza, capitala statului Ceara.

 

În martie 2018, Rise Project a scris că brazilienii au inițiat ancheta după ce procurorii din România au luat legătura cu ei. Potrivit unui procuror federal, cererea de asistență judiciară a venit, pe 25 iulie 2017, din partea Ministerului Public și a Poliției din România. 

Comentarii Facebook