Apple și Samsung au pierdut titlul de cel mai bun smartphone din 2013. Vezi cine e câștigătorul



Odată cu expoziția Mobile World Congress de la Barcelona a venit și timpul galei Global Mobile Awards, unde a fost premiat cel mai bun smartphone din 2013.

La ediția din acest an niciunul dintre titanii industriei precum Apple, Samsung, LG, Nokia și Sony nu au reușit să câștige premiul pentru cel mai bun smartphone. Marele câștigător a fost HTC One, pe care cei peste 175 de analisti, jurnalisti și experți din juriu l-au lăudat intens.

iPhone 5S si Samsung Galaxy S4 au fost marii perdanti, alaturi de LG G2, Nokia Lumia 1020 si Samsung Galaxy Note 3. Expertii au explicat de ce au ales HTC One: “A fost unul dintre cele mai avansate smartphone-uri din 2013. Designul si interfata au oferit utilizatorilor o experienta diferita, care s-a facut remarcata fata de concurenta”, potrivit playtech.ro.

Finlandezii de la Nokia au primit însă premiile pentru cel mai bun featurephone sau telefon entry-level, cu modelul Nokia 105, iar Nokia Lumia 520 a fost premiat drept cel mai bun smartphone low-end.

La categoria cea mai bună tabletă câștigătorul detașat a fost iPad Air de la Apple.

Am acordat premiul tabletei Apple pentru ca imbina performanta pura cu forma zvelta si atractiva, iar ecosistemul in care functioneaza are un avantaj clar in ceea ce priveste aplicatiile optimizate pentru tablete”, au spus juratii la Barcelona.

Comentarii Facebook