Marti 5 Iulie

Anunț BOMBĂ din partea lui Ion Țiriac. Vrea să înființeze o fundație cu fonduri uriașeOmul de afaceri Ion Țiriac a anunțat că are de gând să înființeze o fundație a sportului românesc, în care să investească 100 de milioane de dolari din averea sa personală, fără a cere nimic înapoi.

Țiriac a precizat că singura lui condiție este ca statul să nu perceapă niciun fel de impozit pentru sumele de bani care vor fi rulate de această fundație.

"Eu sper ca in acest an sa iasa Legea Fundatiilor, pe care am propus-o mai multor oameni. Daca va iesi, eu bag 100 de milioane de dolari si nu cer nimic. Legea e despre un un tip de fundatie care nu plateste taxe de nici un fel, niciodata. Fundatia va ramane pentru totdeauna, iar banii vor fi ai fundatiei, nu ai mei. Board-ul fundatiei va decide unde se duc, in scopuri sociale, sportive, normale", a declarat Ion Țiriac, potrivit realitatea.net.

Afaceristul a mai anunțat că dorește să construiască și un patinoar de 5 stele în București, iar primarul capitalei, Sorin Oprescu, trebuie să-i spună doar unde să-l pună.

"Eu platesc, dumnealui sa spuna unde-l pun", a precizat Țiriac.

Comentarii Facebook