Ion Țiriac povestește cum i-a dat țeapă George Copos: S-a urcat în mașină și a fugit



Omul de afaceri Ion Țiriac a povestit o întâmplare de acum câțiva ani, când George Copos ”i-a tras țeapă” în urma unui pariu.

Țiriac a povestit că George Copos l-a provocat la o partidă de tenis, iar miza a fost o mașină. Deși fostul jucător de tenis a venit cu propria mașină, Copos a venit cu un Trabant luat cu 100 de dolari.

"Totul s-a întâmplat acum vreo sută de ani, când aveam 120 de kilograme, dacă puteţi să credeţi că atâta minte are încât să facă pariu cu mine la tenis. Păi, chit că nu mai joc 50 de ani, cam tot una e... mi-a zis să punem câte o maşină. Eu, om cinstit, am venit cu automobilul meu, dar Copos a venit cu-n Trabant pe care l-a cumpărat din talcioc cu o sută de dolari", a povestit Ţiriac la Sport.ro.

"A fost un meci greu, a luat un singur game şi ăla că i l-am dat eu să nu arate prea urât. După meci am luat cheile şi i-am zis şoferului: «Să nu cumva să i le dai, că eu îl cunosc şi ăsta fuge cu Trabantul!». Ce face Copos? Îi cere cheile că are pantofii în maşină, dar se suie şi pleacă cu maşina!", a încheiat Ţiriac.

Comentarii Facebook