CNA a decis să închidă Taraf TV. Vezi ce spune Prigoană



Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a luat hotărârea de a nu prelungi licenţa audiovizuală a Taraf TV, care expiră pe 15 februarie, astfel că postul TV de manele se va închide.

Pentru ca postul să poată continua emisia, cel puțin șase membri CNA trebuie să voteze pentru prelungirea licenței.

Mai mult,Taraf TV a primit și o amendă de 15.000 de lei, membrii consiliului audiovizualului considerând că videoclipurile care sunt difuzate permanent pe post încalcă legislaţia audiovizualului, prezentând femei care mimează actul sexual şi în alte ipostaze degradante.

Honorius Prigoană, acţionarul majoritar al societăţii Real Top Media TV SRL, compania care deţine Taraf TV, a declarat pentru MEDIAFAX că va contesta decizia Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), care a hotărât, joi, să nu prelungească licenţa televiziunii, fapt care implică închiderea acesteia.

"Noi vom face o contestaţie, sperăm ca hotărârea să fie revotată şi să fie revotată în favoarea noastră. Noi vom depune o contestaţie şi vom vedea, până se termină toată procedura nu vreau să fac alte comentarii pe această temă", a spus Honorius Prigoană.

Comentarii Facebook