Antonescu și Dragnea, la ceremonia pentru mandatele de europarlamentar: ”Ce faci, băi băiatule, cum te-am lăsat şi cum te găsesc?”

 

Liderii PSD, Victor Ponta şi Liviu Dragnea, și preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, s-au întâlnit joi, la BEC, la ceremonia de înmânare a certificatelor doveditoare europarlamentarilor aleşi.

 

Pe un ton destins, aceștia au purtat un dialog ca între ”băieți”.

 

Liderul PNL a dat mâna cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, căruia i-a spus: ”Servesc patria”, însă apoi a revenit: ”Nu, păstrez ordinea”.

 

Europarlamentarul PSD Victor Boştinaru l-a completat pe liderul PNL: ”constituţională”.

 

Antonescu i-a spus vicepremierului Liviu Dragnea: ”Ce faci băi, băiatule? Cum te-am lăsat şi cum te găsesc”.

 

La rândul său, Dragnea l-a întrebat pe liderul PNL cum este, iar Antonescu a spus: ”Nu ştiu ce o să fac, spun ce fac acuma...până la urmă nu prea se ştie”

 

Vicepremierul s-a interesat de soarta lui Klaus Iohannis, dacă va candida la partid sau la Preşedinţie.

 

”Nu ştiu, depinde. Te rog frumos, un pic mai respectuos. Sunt candidatul în vigoare al PSD”, a spus liberalul, citat de Mediafax.

 

Dragnea a răspuns că ştie că a afirmat că nu mai există USL. ”Păi nu mai există, n-am spus al USL, ci al PSD. E corect?”, a răspuns Antonescu.

 

Premierul Victor Ponta a dat mâna cu mai mulţi europarlamentari, după care s-a oprit în dreptul preşedintelui demisionar al PNL, Crin Antonescu, cu care a dat mâna amical.

 

Antonescu i-a spus lui Ponta zâmbind: ”Bravo, ţine-o aşa, cu dreapta”, iar premierul i-a replicat ”Succes”.

Comentarii Facebook