Anthony Bourdain, unul dintre cei mai cunoscuti bucătari din lume, a murit! S-ar fi sinucis



Anthony Bourdain, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din lume, scriitor și realizator de emisiuni și documentare, a murti, vineri, la vârsta de 61 de ani.

CNN a confirmat, vineri, moartea bucătarului, iar cauza morții se pare că ar fi fost sinuciderea.

Cu extraordinară tristețe putem confirma moartea dragului nostru prieten și coleg, Anthony Bourdain”, se arată într-un comunicat al postului de televiziune, publicat vineri dimineață.

Dragostea sa pentru aventură, noi prieteni, mâncăruri și băuturi fine și poveștile remarcabile despre lume l-au făcut un povestitor unic. Talentul său nu a încetat niciodată să ne uimească și o să ne fie foarte dor de el. Gândurile și rugăciunile noastre merg cptre fiica șli familia sa în aceste momente dificile”, se mai arată în comunicat.

Anthony Bourdain a fost un celebru bucătar, care a ajuns în atenția publicului după ce și-a publicat prima sa carte, ”Kitchen Confidential”, în care povestește dedesubturile lumii gastronomice ”high-end” și despre dependențele sale de droguri și alcool în perioada în care era chef. Bourdain a ajuns apoi să realizeze și să prezinte numeroase emisiuni gastronomice, în care călătorea prin cele mai exotice părți ale lumii, pentru a gusta mâncărurile și băuturile locale și pentru a experimenta culturile. Printre cele mai cunoscute emisiuni ale sale se numără ”No Reservations” și ”Parts Unknown”.

Comentarii Facebook