Angajati PRO TV, cercetati pentru ca au aruncat pe geam cainele unei spectatoare de la "Romanii au talent"


Asistentul de productie de la "Romanii au talent" si unul dintre cameramani sunt cercetati de politisti dupa ce au aruncat pe geam cainele unei tinere care a participat in public la emisiune.

Scena de groaza s-a petrecut la Timisoara, luni dimineata. Ema Catalina Georgescu, 22 de ani, hostesa intr-unul din cluburile de lux din oras, a participat ca spectator in weekend la selectia pentru "Romanii au talent", anunta Evz.ro.

Tanara i-a reclamat pe Catalin Chicinas, asistentul de productie al emisiunii MediaPro, respectiv pe Stefan Graur, cameramanul emisiunii, ca i-au aruncat cainele de la mansarda unui bloc cu patru etaje situat in Complexul Studentesc, la finalul unei petreceri.

Ema si o prietena i-au invitat pe cei doi angajati ai PRO TV la o petrecere, iar in jurul orei 6.00 dimineata asistentul de productie a luat cainele si l-a aruncat pe fereastra.

Politia din Timisoara face cercetari, iar pentru cruzime impotriva animalelor angajtii PRO TV risca de la 6 luni la 3 ani de inchisoare sau amenda de la 1.000 la 10.000 de lei.

 

Oficialii PRO TV nu au vrut sa comenteze nimic.

Comentarii Facebook