Andrei Gheorghe s-a ales cu dosar penal si cu permisul suspendat

Andrei Gheorghe s-a ales cu dosar penal si permisul de conducere suspendat in urma accidentului de marti sera din Piata Presei Libere. Politistii din Bucuresti il acuza pe consilierul Ministerului Finantelor ca a refuzat recoltarea de probe biologice, dar si de vatamare corporala.

"Nu credeti ca este bizar sa ii dam Statului dreptul sa ne intepe. Trupul nostru este singurul nostru bun, cat de nebuni trebuie sa fim ca singurul nostru bun sa il lasam la indemana unor ofiteri de politie. Sunt dispus sa fac orice altceva, sa dau probe de urina, probe de saliva, dar nu ma las intepat, de aceea am refuzat prelevarea de probe biologice", a declarat Andrei Gheorghe la iesirea de la audierile de la Politia Capitalei.

Seful Departamentului de Comunicare de la Ministerul Finantelor, Andrei Gheorghe, a fost audiat astazi deoarece pe numele lui a fost depusa si o plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului I din Bucuresti.

Gheorghe sustine ca nu intelege de ce a fost audiat si i s-a intocmit dosar penal, pentru ca nimeni nu a fost ranit, nu exista un certificat medico-legal care sa atestate ca femeia care conducea masina pe care a lovit-o a suferit leziuni. "Nu exista niciun document care sa arate ca femeia a patit ceva. Eu m-am suspus tuturor cererilor facute de politisti. Am stat azi noapte pana la ora 1,30 si am raspuns la toate intrebarile", a mai spus Gheorghe.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat ca Gheorghe este cercetat pentru vatamare corporala, dar a recunoscut ca nu exista nici un document medico-legal care sa ateste evetualele leziuni, ci doar "o nota de deplasare intocmita de echipajul de ambulanta care a venit aseara la politie pentru a-i acorda ingijiri medicale".

 

Andrei Gheorghe a tamponat aseara in Piata Presei Libere un autoturism oprit la stop. In urma incidentului femeia care conducea masina lovita a acuzat dureri in zona capului.

Comentarii Facebook