O englezoaica a postat un mesaj sinucigas pe Facebook, iar apoi s-a aruncat in gol de la 10 metri

O englezoaica, mama a doi copii s-a sinucis dupa ce a anuntat acest lucru pe reteaua de socilizare Facebook. Lita Broadhurst, 48 de ani, a murit pe loc in urma impactului, dar inainte le-a lasat un mesaj tulburator copiilor.

 

Femeia  s-a aruncat de pe terasa apartamentului in care locuia, de la o inaltime de 10 metri.

Lita lucra ca si profesoara de engleza intr-o localitate de langa Almeria, Spania, si urma sa depuna marturie impotriva fostului partener de viata, pe care l-a acuzat ca a agresat-o. Infatisarea era programata pentru ziua in care femeia s-a sinucis.

Ea a descris pe pagina ei de pe Facebook o parte dintre abuzurile suferite din partea barbatului cu care a trait. "In ultimele 12 ore am fost atat de ingrozita incat am dormit cu o bata de baseball in mana si cu telefonul aproape pentru a suna la politie. Nu cedez usor, dar acum nu mai vad nici o cale de iesire din fundatura in care am ajuns. Copiii mei sunt singura mea salvare si regret durerea pe care le-o voi provoca. Va rog sa nu ma urati pentru ca v-am dezamagit. Dragostea mea pentru voi doi nu va disparea si nu am dubii ca in momentul in care veti avea nevoie de ea, o veti simti", a scris Lita Broadhurst pe Facebook.

Anchetatorii spanioli cred ca Lita a scris mesajul chiar in ziua in care si-a raportat partenerul la politie, pentru ca o batea.

Englezoaica stabilita in Spania a murit vinerea trecuta, la ora 9.30 dimineata.

 

Sursa: Daily Mail

Comentarii Facebook