Amenințarea HALUCINANTĂ a lui Mircea Badea pentru protestatari. Ce va face dacă oamenii ies din nou în stradă



Realizatorul TV Mircea Badea a amenințat că va lua măsuri dacă protestatarii din Piața Victoriei vor ieși, duminică, la manifestații alături de copiii lor.

Acesta a spus că va sesiza protecția Copilului, spunând că este încălcat articolul 27, alineatul 4, din legea 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor.

Mai mult, acesta spune că și-ar fi dorit ca părinții care au ieșit cu copiii în stradă să fie pedepsiți cu închisoarea.

Dacă sâmbătă se întâmplă un protest frumos, colorat și pașnic, eu o să fac multe sesizări și aș vrea să sesizez și pe această cale, în direct, la televizor, Autoritatea Națională pentru Protecția Copilului care este o instituție a statului de drept aici, în România, să sesizez că urmează iată, anunțată, o nouă încălcare a legii 272/2004, art 27, al. 4. Cu ce se pedepsește? Nu se pedepsește, din păcate cu pușcăria, așa cum cred că ar fi fost normal pentru că noi, în România, vrem pușcărie pentru orice. Din nefericire, nu se sancționează cu pușcăria, așa cum eu mi-aș fi dorit. Adică ți-ai dus copilul la protest, încălcând legea, du-te la pușcărie! Legea zice amendă între 5.000 - 10.000 lei. Sigur, cei care au senzația că au fost nedreptățiți, se pot adresa justiției.

Am pus asta și pe Facebook acum câteva ore și au fost multe reacții de la cetățeni revoltați pentru ceea ce am scris pentru că «băi, de ce vă legați de toate nimicurile?» De când a devenit respectarea legii un nimic? Legea e un nimic? Legea poate să fie bună, poate să fie proastă, poate fi complet cretină. Dar ce ați vrea acum, să o amputăm? Vreți să desfigurăm legea asta?

A ieșit atâta scandal când s-a sesizat Curtea Constituțională să verifice legea aia a lui Năstase care îi interzicea lui Dragnea să fie prim-ministru. S-a inflamat suflarea faceboocilistică și rezistenții ăștia s-au inflamat toți «Cum adică să verificăm dacă e constituțională? Dacă îl împiedică pe Dragnea să fie prim-ministru e foarte bună!»”, a spus Mircea Badea la Antena 3, potrivit realitatea.net.

Comentarii Facebook