Alina Gorghiu, fostul lider PNL, susține că Viorica Dăncilă ”e un soi de marţian”

 

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a spus despre actualul premier al României că este un soi de marțian care nu pricepe nimic, criticând modul în care a tratat întâlnirea ratată cu Jean-Claude Juncker.

 

Oameni buni, nu găseşti in DEX suficiente calificative pentru aşa ceva! Femeia e din altă lume, e un soi de marţian care se uită şi nu pricepe nimic!!!! Tocmai acum când Juncker a venit la un eveniment fabulos de important!!! E genul de întâlnire pe care, în calitate de Premier, nu ai voie să o ratezi din culpa ta, nici călcat de tren!!!! Dacă o chema Dragnea undeva, îşi punea cortul cu o zi înainte, să nu cumva să rateze întâlnirea doamna Dăncilă”, a scris pe Facebook Alina Gorghiu.

 

Ediţia din acest an a Summitului creşte profilul regional şi internaţional al României. Este o oportunitate excelentă de a promova, creativ şi inteligent, profilul ţării noastre, dar şi interesele regiunii”, a adăugat Gorghiu.

 

Protocolul Guvernului României a fost informat de Reprezentanţa Delegaţiei Comisiei Europene în România că aeronava cu care se deplasează în România preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Băneasa, la ora 18.30, informaţii confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles. Premierul Viorica Dăncilă a plecat la ora 17.30 de la Palatul Victoria spre Aeroportul Băneasa. La ora 17.40, Protocolul Guvernului a fost anunţat de către directorul Aeroportului Băneasa că aeronava cu care vine în România preşedintele Comisiei Europene este posibil să aterizeze mai devreme decât ora anunţată iniţial”, a anunţat biroul de presă al Guvernului.

 

Potrivit sursei citate, la ora 18.00, premierul Viorica Dăncilă a intrat în Aeroportul Băneasa.

 

Însă, SPP a preluat în coloană oficială delegaţia preşedintelui Comisiei Europene de la scara avionului şi a plecat spre hotelul la care urma să fie cazată”, se mai arată în comunicat.

 

Jean-Claude Juncker a decis să nu mai aștepte și a plecat, însoțit de SPP.

 

Conform fostului președinte al României, Traian Băsescu, Viorica Dăncilă ar fi fost însoțită la Aeroport de jandarmerie și nu de SPP, după ce în trecut PSD a fost ăn dueluri și cu șeful acestei instituții și a refuzat protecția Serviciului. Băsescu este de părere că dacă premierul Dăncilă ar fi fost însoțită de SPP, întîlnirea de la Aeroport nu era ratată, ci se găseau soluții pentru ca cei doi oficiali să se întâlnească.

Comentarii Facebook