Alexandra Stan este o mină de AUR pentru impresarii ei! Câți bani încasa pe un concert

 

Alexandra Stan este artista din România cu cele mai mari încasări, fiind plătită la concerte chiar mai bine decât Inna.

 

Alexandra Stan, bătută crunt de managerul ei după ce și-a cerut banii pentru concertele din ultima vreme, încasa la un show în străinătate între 10.000 si 20.000 de euro, dar, s-ar părea că numai 20% din acești bani îi reveneau ei, scrie wowbiz.ro.

 

Vedeta a mărturisit că nu a știut niciodată câți bani aduce, pentru că managerul ei, Marcel Prodan, nu i-a spus acest lucru. 

 

Tom Boxer, un artist care cântă și el în străinătate, dar care nu câștigă la fel de mult ca și Alexandra Stan a dezvăluit care sunt sumele încasate de cântăreață. ”Alexandra Stan este o artista foarte bine vanduta afara. Ea ajunge sa castige pentru un concert si 15.000 - 20.000 de euro”, a marturisit Tom Boxer, la emisiunea WOWbiz.

 

Veniturile aduse de un artist de talia Alexandrei sunt foarte mari. Spre exemplu, Tom Boxer si Morena au strâns aproape doua milioane de euro în 2 ani. ”Mi-am facut doua studiouri, unul e in Amsterdam, si altul in Londra, si voi mai deschide unul in Spania. Sunt scumpe, cred ca m-au costat in jur de 200.000 – 300.000 de euro. Cam toti banii pe care-i castig, ii bag in scule, in muzica sau ma plimb. Mai am un studio si in Romania. Ne-am cumparat un apartament in Londra, am dat pe el peste 200.000 de euro pentru ca e intr-o zona mai scumpa, si e cumva lipit de studioul meu. In fine, a fost o chestie imobiliara. In Amsterdam avem o locuinta inchiriata ca sa avem unde sa stam cand mergem pe acolo”, povestea Tom Boxer in urma cu cateva luni.

 

Cu toate că a cântat în foarte multe țări, pe bani mulți, Alexandra Stan se pare că nu s-a ales cu mare lucru de pe urma succesului înregistrat.

Comentarii Facebook