Cum îți poate afecta Facebook-ul relația


Potrivit oamenilor de știință, rețelele de socializare îți pot distruge relația de cuplu prin simplul fapt că acorzi mai multă atenție vieților prietenilor virtuali.

Potrivit studiului efectuat de cercetătorii de la University of Missouri, dacă petreci prea mult timp pe Facebook, relaţia ta de cuplu va fi afectată. Este un miraj frumos să poţi ţine legătura atât de uşor cu prietenii şi familia, în plan virtual, însă această experienţă te ţine departe şi te "deconectează" de viaţa ta intimă.

Gelozia indusă de Facebook

O altă problemă majoră cu care se mai confruntă cuplurile în ziua de azi este gelozia indusă de Facebook: pentru cei care deja suferă de gelozie, site-urile de socializare nu face decât să agraveze problema, prin posibilitatea comunicării cu atât de multe persoane, atât de uşor.


Conform cercetării, mulţi oameni stau pe Facebook pentru a-şi verifica partenerii de viaţă, dar şi pentru a mai vorbi cu foştii iubiţi sau iubite, iar reluarea legăturii cu persoanele din trecut poate duce la infidelitate emoţională şi chiar fizică.

Citește mai multe pe Unica.ro

Comentarii Facebook